Gepauzeerde sessies

Tijdens je sessie heb je de flexibiliteit om op elk gewenst moment te pauzeren en later weer te hervatten.

Hiervoor hoef je alleen maar te klikken op het menu-icoon aan de linkerkant van het scherm, en de optie om de sessie te pauzeren zal verschijnen.

Gif sesión pausada EN corregido.gif

Zodra de sessie is gepauzeerd, kun je deze vinden in het gedeelte met gepauzeerde sessies van je activiteit in BKOOL Cycling.

Sesión pausada 2.png

Eenmaal daar, kun je verschillende dingen doen met je gepauzeerde activiteit:

• Alleen hervatten. De aangemaakte activiteit zal verschijnen in LIVE voor iedereen die will meedoen, maar omdat het geen opwarming heeft, kan geen enkele andere gebruiker meedoen totdat het begint.
  • Uploaden. Hiermee upload je je gepauzeerde activiteit en alle trainingsgegevens naar je trainingsgeschidenis, tot waar het woltooid was. Handing wanneer je beseft dat je het niet wilt voltooien, maar het ook niet wilt verliezen.
  • Verwijderen. Verwijdert eenvoudig deze gepauzeerde activiteit zonder deze naar je trainingsgeschiedenis te uploaden. Handing voor activiteiten die je niet wilt behouden.
  • Vanaf het begin beginnen. Dit genereert eenvoudig een nieuwe activiteit, inclusief een warming-up. In het geval dat je het opnieuw vanaf het begin wilt doen.

Totdat de sessie is voltooid, verschijnt deze niet in je geschiedenis op bkool.com.

Je kunt maximaal vier gepauzeerde sessies tegelijk hebben.

Gepauzeerde sessies worden niet weergegeven in de ranglijstresultaten voor die sessie.

Niet alle soorten sessies kunnen worden gepauzeerd, bijvoorbeeld, competities of groepsritten georganiseerd door BKOOL. Alle sessies met de competitieve modus ingeschakeld kunnen niet worden gepauzeerd.

Het is alleen beschikbaar in de bèta versie.

Wie werde ich Teil des Beta-Tester-Programms von BKOOL Cycling?