Welke trainingen kan ik doen op de simulator?

In de Bkool-simulator kun je verschillende soorten sessies doen

Route:

Wegenroutes, etappes van grote rondes, circuits van bekende triatlons, je vindt ze hier allemaal. Ze kunnen allemaal in 2D gespeeld worden en de meeste ook in real video en 3D.

Work-out:

Trainen op kracht. De simulator past de weerstand van je apparaat zo aan dat je steeds hetzelfde aantal watt opwekt. Voor een goede ervaring is het essentieel dat je van tevoren een FTP-test gedaan hebt.

Wielerbaan:

Reproduceert de sensaties van het trappen op een binnenbaan.

FTP-test:

Met deze test kun je je conditie meten, je kunt kiezen tussen een korte test van 5 minuten en een langere van 20 minuten. Het is heel belangrijk dat je deze test regelmatig doet, want de simulator past je trainingszones aan je resultaat aan.