Wat zijn Live sessies?

Dit zijn sessies waar andere gebruikers op hetzelfde moment mee bezig zijn, en waaraan je direct kunt meedoen en meetrappen.

Als je de sessie oproept, zie je alle kenmerken ervan: afstand, cumulatief hoogteverschil, max. helling, en ook de tijd die sinds het begin van de sessie verstreken is. Als je besluit mee te doen, kun je dat doen vanaf het begin of vanaf de positie van de laatste deelnemer.

Je kunt ook zien wie de andere deelnemers zijn en wat hun sportief niveau is door op de tab "cyclists" te klikken.