Een privé sessie creëren

Om een privé met wachtwoord beveiligde sessie te maken, volg je de volgende stappen:

Log in op je account bij BKOOL.com > Sessions. Als je de sessie die je met je vrienden wilt uitvoeren, hebt gevonden, klik je op Configure. Deze optie verschijnt als je er de cursor over plaatst. Vervolgens zie je in de sectie details (rechtsboven) de optie wachtwoord.

Je moet de sessie, het wachtwoord en de tijd waarop je deze geprogrammeerd hebt, met je vrienden delen zodat ze hem kunnen vinden. Ze moeten naar de simulator gaan en klikken op Menu > Search > Routes > Filter. Om de beschermde sessie te vinden, is het het beste om te filteren op gebruikersnaam.

Als ze de sessie gevonden hebben, hoeven ze alleen nog maar het wachtwoord in te voeren naast het rode hangslotje dat verschijnt als ze de sessie openen.

Op die manier kun je met elkaar wedijveren en tegelijk vertrekken en zonder dat iemand anders aan de sessie deelneemt.