BKOOL Mobile en BKOOL Remote Control

BKOOL Mobile en BKOOL Remote zijn officieel verdwenen.

Het is niet mogelijk ze uit de verschillende winkels te downloaden of nieuwe versies ervan bij te werken. We sluiten niet uit dat ze in de toekomst opnieuw beschikbaar zullen komen, maar dan met aanzienlijke verbeteringen in hun prestaties en functionaliteiten.

Als je de BKOOL Mobile app op je smartphone hebt, kun je die nog steeds gebruiken om te trainen, maar je activiteiten worden dan niet in je profiel geregistreerd.

Als je de BKOOL Remote app op je smartphone gebruikte, is die niet meer beschikbaar, maar je kunt nog steeds van versnelling veranderen vanuit de simulator.

Bedenk dat je ook van versnelling kunt veranderen vanaf je toestel, in de GEAR-optie, met de + en - toetsen of op het scherm in het geval van een tablet.

Als je je training wilt volgen, onthoud dan dat BKOOL Cycling je een gedetailleerde analyse van je vorderingen biedt, wat je helpt om dag na dag te verbeteren. Bovendien kun je met BKOOL wedijveren met wielrenners uit de hele wereld, je eigen routes samenstellen, je eigen gepersonaliseerde work-outs ontwerpen of elke dag van het jaar op een andere plaats trainen.