Avatar

Je kunt de uitrusting van je avatar aanpassen bij BKOOL Cycling. Eenmaal in de simulator, klik je op je foto en de optie Avatar verschijnt. Als je op deze optie klikt, verschijnt de kleedkamer, met de truien die je al hebt.

Op het kleedkamerscherm zie je rechtsboven het opgebouwde saldo (punten) en iets verder naar beneden de optie om naar de winkel te gaan.

Om punten te krijgen moet je een slimme trainer of een potentiometer gebruiken, de indoorsessie moet volledig afgemaakt zijn en in het geval van wegsessies mag je geen graadverlaging gekozen hebben.

Eenmaal in de winkel kun je je punten inwisselen en uit de beschikbare keuzemogelijkheden de kit kiezen die je het mooist vindt.

Op dit moment is het niet mogelijk om het helmmodel of de gewenste kleur te selecteren, aangezien de kleur van de helm die elke avatar heeft verwijst naar hun sportniveau.