Hoe werkt het BKOOL verwijzingsprogramma?

Als je een Premiumabonnement bij BKOOL hebt, kun je een vriend(in) uitnodigen om zich bij BKOOL te registreren. Dan kun jij gratis meedoen aan de Giro d'Italia Virtual en krijgt je vriend(in) 20% korting op het eerste jaar van het BKOOL Premiumabonnement.

-Stappen om een uitnodigingslink te sturen:

Meld je aan op bkool.com, ga naar je profiel door rechtsboven op je naam te klikken, je ziet verschillende opties, klik op "Recommend to a friend".

Deel de in je profiel getoonde link met je vrienden.

Elke BKOOL Premiumgebruiker heeft zijn eigen link. Als je vriend(in) op de link die je hem/haar stuurde, geklikt heeft, kan hij/zij zich bij BKOOL registreren, met 20% korting voor het eerste jaar. Als je vriend(in) de registratie bij BKOOL voltooit, ontvang je een gratis toegangskaart voor de Giro d'Italia Virtual in je mailbox.

-Stappen om een uitnodigingslink te verzilveren:

Klik op de link die je wordt toegestuurd en registreer je bij BKOOL. Merk op dat als je je inschrijft zonder de toegestuurde link te gebruiken, de 20% korting voor het eerste jaar niet geldig is.

Na registratie kun je 30 dagen lang gratis van alle Premiumfuncties genieten.

Als je je eenmaal bij BKOOL geregistreerd hebt, kun je een vriend(in) uitnodigen die nog niet bij BKOOL geregistreerd is, zodat ook jij kunt genieten van een gratis uitnodiging voor de Giro d'Italia Virtual.

Enkele zaken om in gedachten te houden.

-Als de link niet werkt, probeer dan een andere browser.
 -Er zijn geen beperkingen, je kunt de link naar zoveel mensen sturen als je wilt, eerst ontvang je gratis een uitnodiging voor Giro d'Italia Virtual, en daarna krijg je 20% korting op je jaarabonnement.
 -Het vervallen van de link is onder voorbehoud van wijzigingen die door het BKOOL-beheer aangebracht kunnen worden.
 -De voucher voor 20% korting op het jaarabonnement die de uitnodigende gebruiker ontvangt, is cumulatief, d.w.z. hij wordt bij het lopende abonnement opgeteld.
 -Het is niet mogelijk de prijs te kiezen, je ontvangt altijd eerst de gratis uitnodiging voor de Giro d'Italia Virtual en als je dan meer vrienden uitnodigt, krijg je de 20% korting op het jaarabonnement.