Minimum apparaatvereisten voor BKOOL Fitness

Bij BKOOL proberen we steeds ons platform te verbeteren om elke gebruiker de beste ervaring te bieden, met behulp van de nieuwste technologieën. Dit betekent dat de apparatuur waarop we onze toepassingen draaien iets meer middelen nodig heeft en dat toestellen of besturingssystemen die een paar jaar oud zijn, niet meer compatibel zijn met onze oplossing.

BKOOL Fitness is beschikbaar op iPad/iPhone (iOS) en Android (Google Play).

Android

•  Android 5.0 of hoger.
  •  Dual Core-processor.
  •  RAM: 1 GB
  •  Internet: 20Mbps / WIFI a/g/n (54Mbps).

iOS

•  iOS 13.0 of hoger
  •  Processor: iPhone 6s of iPad 2017 (A9)
  •  RAM: 1 GB
  •  Internet: 20Mbps / WIFI a/g/n (54Mbps)