Nieuwe bètaversie van BKOOL Cycling

In deze nieuwe bètaversie worden, behalve enkele correcties die de werking van de applicatie verbeteren, nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals:

• Nieuw ontwerp van de uitrustingsruimte.

Je hebt toegang vanuit de BKOOL Cycling app door linksboven op je foto en dan op Equipment te klikken.

In deze versie is de ruimte voorbereid om in de toekomst van fiets te kunnen wisselen.

• De warming-up overslaan met trappen.

We hebben in deze versie, op verzoek van onze gebruikers, de mogelijkheid hersteld om de sessie te beginnen met het trapsysteem (als je tot +2 km/u trapt en de snelheid op 0 laat komen, begint de sessie, zolang opwarming bij de sessie niet verplicht is).

• Uitgelichte Pro-gebruikers.

In deze versie worden Pro-gebruikers gemarkeerd met een gele ster, zodat ze gemakkelijk terug te vinden zijn in het sessieklassement.