BKOOL Fitness op Apple TV

De BÈTA-versie van BKOOL Fitness is nu beschikbaar op Apple TV. Het enige wat je hoeft te doen om van deze versie te kunnen genieten, is deelnemen aan het BKOOL Fitness bètatestersprogramma.

Hoe kun je meedoen aan het BKOOL Fitness bètatestersprogramma?

Nadat je het formulier hebt ingevuld om mee te doen aan het BKOOL Fitness

bètatestersprogramma, ontvang je een e-mail met de te volgen instructies, die als volgt luiden:

Download TestFlight op je Apple TV via de Apple Store, voer je Apple-gebruikersnaam in en

bevestig de code die je in je e-mail ontvangt.

Als je al het bovenstaande gedaan hebt, verschijnt de BKOOL Fitness-toepassing in de

TestFlight app.